ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

مادورو: آمریکا و آلت دستش، دنبال ترور من هستند

رئیس‌جمهور ونزوئلا در یک سخنرانی اعلام کرده که رئیس‌جمهور خودخوانده این کشور و آمریکایی‌ها «می‌خواهند مرا بکشند اما ما طرح آنها را افشا و خنثی کردیم».
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 24
کد خبر: ۷۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا با اشاره به دستگیری اخیر دستیار «خوان گوایدو» رئیس‌جمهور خودخوانده و رهبر مخالفان این کشور اعلام کرد که طرح گوایدو و آمریکایی‌ها برای ترور مادورو افشا و خنثی شده است.

 

بنا بر نوشته «راشا تودی»، نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا در جمع حامیان خود در کاراکاس به جنجال‌های اخیر حامیان خوان گوایدو رئیس‌جمهور خودخوانده درباره دستگیری دستیار او اشاره کرد و از طرح آمریکایی‌ها و گوایدو برای ترور مادور خبر داد.

 

هفته گذشته بود که «روبرتو مارئو» دستیار و رئیس دفتر رئیس‌جمهور خودخوانده توسط نیروهای امنیتی ونزوئلا دستگیر شد.

 

مقام‌های ونزوئلا اعلام کردند که در این عملیات که برای مقابله با طرح یک گروهک جهت حمله تروریستی علیه مقام‌های ونزوئلا انجام شد، مقادیری سلاح کشف و ضبط شده است.

 

رئیس‌جمهور ونزوئلا در جمع حامیان خود به این موضوع اشاره کرد و رئیس‌جمهور خودخوانده را «آلت دست آمریکای شیطان» خواند.

 

مادورو گفت: «امپریالیست‌های آمریکایی می‌خواهند مرا بکشند، ما همین اخیرا طرح آلت دست شیطان را افشا و خنثی کردیم، او (گوایدو) شخصا دستور کشتن مرا صادر کرده بود».

 

وی افزود: « مبالغ هنگفت پول برای آدم‌کش‌ها و شبه نظامیان هزینه شده و آنها را به کلمبیا فرستادند و آموزش دادند. مارئو در بستن قرارداد با افرادی از گواتمالا و کلمبیا برای جذب و آموزش آدم‌کش‌ها دخیل بوده است».

 

به گفته مادورو، اطلاعات تلفن همراه دستیار گوایدو نشان می‌دهد که او رئیس‌جمهور خودخوانده و تیمش برای جمع‌ کردن هشت تا ۱۰ تیم ترور که هر کدام از این تیم‌‌ها شامل حداقل ۸ مزدور بوده، در تلاش بودند؛ تیم‌هایی که قرار بوده ترور و خرابکاری انجام دهند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار